(34) 618 432 183 comercial@molinsdeq.com

certificacio, certificacion, ISO 27001, seguridad, informacion, implantacio, implantacion, consultoria, molinsdeqLa informació és un actiu de vital importància per a tot tipus d’organitzacions. Les noves tecnologies ens permeten tenir més informació i de forma més ràpida, permetent-nos analitzar i prendre decisions que poden suposar l’èxit o el fracàs pel que fa als nostres competidors. Per aquest motiu és fonamental protegir la nostra informació i els sistemes que la processen.

La norma ISO 27001 proporciona un model per a la creació, documentació i implantació d’un sistema de gestió de la seguretat de la informació (SGSI). A més, té l’avantatge que es pot integrar perfectament amb un sistema de gestió de la qualitat, ISO 9001, un sistema de gestió ambiental, ISO 14001 i un sistema de gestió de la seguretat i la salut en el treball, OHSAS 18001.

La implantació d’un sistema de gestió de la seguretat de la informació, segons ISO 27001, ens ofereix molts beneficis, com poden ser:

-Redueix el risc de pèrdua, robatori o corrupció d’informació.

-Permet establir una metodologia de gestió de la seguretat clara

-Millora la imatge de l’empresa, diferenciant-se pel que fa a la competència.

-Permet a l’empresa guanyar quota de mercat gràcies a la confiança que genera entre els clients i socis estratègics.

-Permet continuar amb les operacions necessàries del sistema després d’incidents de gravetat.

-Permet a l’empresa mesurar l’eficàcia del seu sistema de gestió d’acord amb normes nacionals i internacionals a través de la certificació de tercers.

-Estableix els fonaments a través dels quals millorar contínuament els seus processos interns i reforçar l’habilitat de l’organització per aconseguir els objectius estratègics, en aquest cas la seguretat de la informació.