(34) 618 432 183 comercial@molinsdeq.com

Qui som?

 

De la iniciativa de l’empresari Carles Bover i Colom neix MOLINS DE Q, on un equip de professionals qualificats, aporten un valor afegit al vostre negoci des de l’òptica d’un assessorament diferenciat, únic i personalitzat.

1.    La qualitat és la nostra millor carta de presentació.
2.    La nostra manera de fer (know how) és garantia d’èxit.
3.    Som l’alternativa a la gran consultoria.

Nosaltres oferim proximitat, un servei integral d’assessorament i gestió per a un negoci estable. Estem convençuts que una anàlisi professional i personalitzada de la vostra empresa, i l’elaboració d’un adequat diagnòstic, us ajudarà a elaborar un pla d’acció correcte per tal d’aportar una millora continuada.

 

Carles Bover

Carles Bover

Director General

Emprenedor i analista d’oportunitats empresarials. Especialista en consultoria estratègica. Disposa de més de 20 anys d’experiència en diferents àmbits de la gestió d’empresa, des de llocs de responsabilitat fins un llarg recorregut en consultoria estratègica, fins que el 2009 va fundar el grup Molins de Q.

Rosendo Estragués

Rosendo Estragués

Consultor

Financer i consultor enfocat a Qualitat i Gestió Ambiental amb més de 30 anys d’experiència en aquests dos àmbits. Ha treballat com a Agent de Borsa, Controller i Director Financer. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, amb diversos cursos sobre Qualitat i Gestió Ambiental. Disposa de les certificacions IRCA d’auditor en Cap en Sistemes de Gestió de la Qualitat i de Gestió Ambiental.

Joan Caire

Joan Caire

Consultor

Llicenciat en Economia per la UNED. Ofereix més de 18 anys d’experiència tant com a director de Qualitat com a Consultor en Qualitat i Gestió Econòmica. Actualment s’ha especialitzat en sistemes de Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental.